K reklamním předmětům s potiskem mohou patřit i svítilny a powerbanky

Zdá se vám, že svět reklamních předmětů https://www.promodarky.cz/kategorie/reklamni-predmety/ je vázán pouze na trička, mikiny, kšiltovky, deštníky, hrnky a propisky? Pak byste se měli porozhlédnout více kolem sebe a třeba zaznamenáte, že dnes už se tiskne téměř na cokoli. A mohou to být i předměty neobvyklé, u kterých byste to vůbec neočekávali.

stříbrná powerbanka

Lampička a svítilna s potiskem

Kapesní a outdoorové svítilny bývají vděčným dárkem v rámci rodiny, příbuzných, přátel, kolegů na pracovišti, spolužáků i věrných zákazníků nějakého e-shopu. Posvítit si na cestu ve městě i v přírodě, na cyklistickém výletu, na dětském táboře, na chatě, na dovolené a kdekoli jinde potřebují děti i dospělí a baterka s originálním potiskem vám pokaždé, kdy ji vezmete do ruky, někoho nebo něco připomene. Tisknout se dá nejen na kapesní svítilny, ale také na osvětlovací tělesa v domácnosti, jako jsou lampičky na nočním stolku nebo na psacím stole.

reklamní předměty

Powerbanka

Powerbanka je perfektní vynález. Navíc vás vyjde jen na pár desítek korun a váš rodinný rozpočet to v podstatě téměř nezaznamená. Využijete ji pro dobíjení mobilního telefonu v přírodě, např. při cykloturistice, hodí se pro napájení LED diodových svítidel, např. LED pásků či řetězů, a můžete s ní napájet třeba i ventilátory některých speciálních zahradních bezkouřových grilů. Výhodou powerbanky je její velikost a tvar, ideální pro nějaký atraktivní potisk, takže tím můžete oslovit mnoho vašich přátel i členů rodiny.

Míče

Tisknout se dá i na různé míče, například na volejbalový, fotbalový, basketbalový, tenisový, ale třeba i na míče gymnastické, velkých průměrů, které slouží pro sezení u konferenčního stolku, pro zábavu na zahradě i pro cvičení v obýváku, na terase i v bazénu. Míč si můžete vzít s sebou na dovolenou a hrát s ním venku s lidmi, s nimiž se tam seznámíte, takže pokud se jedná o reklamní potisk, bude mít příznivý dopad v podobě reklamní propagace.